Summer mood on

Letní dovča ťuká na dveře a ty nevíš co zabalit do kufru? Provedeme tě našimi MUST HAVE letními kousky s nadčasovým designem, které při tvých letních radovánkách rozhodně nesmí chybět. K moři, outfit do velkoměsta, výlet do přírody nebo na výšlap.  Nalaď se s námi na prázdninovou vlnu právě teď!!  

Workout na pláži, jóga na terase nebo tanec s drinkem v ruce? 

Bra top VIBE a sportovní kraťasy BEACH je outfit pro pořádný letní vajb!! Skvěle se hodí na letní sportování. Podrsenku navíc využiješ i k jeanovým kraťáskům nebo k sukni na drink. Bra top VIBE je takový multifunkční a pohodlný, sexy kousek. V kufru ti zabere minimum místa, ale uděláš s ní maximální parádu ať už se vydáš kamkoliv. Kraťásky díky vysokému pasu dokonale vytvarují postavu a ukážou opálené nohy. 

Jóga vždy a všude!

Pokud si závislá jogínka jako já, budeš potřebovat lehkou a skladnou jogamatku na cesty. Cestovní jogamatka má jen 1mm, váží nula nula nic a dá se poskládat jako tričko! Já bez ní nemůžu existovat. Stane se z ní nej parťačka nejen na letní dovolené. 

Ideálně ji dej do tašky, která je pro cestovní jogamatku určená. Jogamatku jednoduše složíš a vložíš. Já mezi její záhyby vždy ještě přibalím ipad a čtečku, které se tam mají jak v bavlnce. Ikdyž to na první pohled nevypadá, tak se ti tam vleze ještě minimálně jeden outfit na jógování. Bude to taková tvoje jógová kápézetka. 

Letní zázrak jménem Crop top

Jsi aktivní, chceš vypadat skvěle a zároveň si v létě užít pohodlí? Crop top je to pravé ořechové, co ti v kufru rozhodně nesmí chybět! Přes den ho využiješ na cvičení, ke kraťasům nebo k sukni. Večer ti poslouží jako elegantní topík k dlouhým rozevlátým kalhotám. vyzkoušej klasický Crop top s jednoduchými ramínky nebo Crop top Soft s ramínky elegantně zkříženými na zádech. 

Když tě čeká na vysněnou dovolenou dlouhá cesta...

Joggersky ti při dlouhém cestování zaručí maximální pohodlí. Jsou totiž z lehkého, prodyšného a elastického materiálu. Zahřejí, ale nezapaříš se v nich. Ideálka do letadla, kde je chvíli teplo, chvíli zima! Stylová kombinace tepláků a funkčního materiálu se hodí na dlouhé cestování, kdy se chceš cítit komfortně i na svěží letní večery.  

Na vršek pak nahoď prodyšné bambusové tílko. Bambusová vlákna přirozeně sají a odvádí pot. Skvěle se hodí na parné dny. Navíc bambus je velice měkký pohodlný materiál. Budeš se v něm cítit svěže celý den jak při cestování, tak při objevování nových koutů světa.

Jak jinak než prožít dovču v naprostém zenu. K tomu ti trefně poslouží oversized mikina ZEN AS FUCK. Zachumlej se do ní, kdykoliv bude potřeba. Navíc ji můžeš přibalit i své drahé polovičce. 

Přejeme ti šťastnou cestu za letním dobrodružstvím!! 

Za tým Dhaara s láskou, 

Radka

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz