Milý Ježíšku

Milý Ježíšku, ...

Vánoce jsou neúprosně za dveřmi a tys ještě nenapsala dopis pro Ježíška? Nebo si marně lámeš hlavu, čím překvapit svoje nejmilejší a nechceš se stresovat vybíráním dárků na poslední chvíli? Já bych pro tebe měla pár tipů a triků, jak se letošnímu vánočnímu šílenství vyhnout obloukem. S týmem Dhaara jsme pro tebe připravili průvodce, aby se ti líp rozhodovalo.

Do zimy a nepohody 

Zůstat aktivní v chladném počasí je občas pěkný oříšek. Napiš ježíškovi o legíny v zateplené verzi ACTIVE STONE - warm , které tě zaručeně udrží v pohybu. Parťačka na běh, skialpy nebo běžky je rozhodně tato zateplená sportovní čelenka FOXY POLAR - windstop . Maličkost, která na horách rozhodně nesmí chybět - navíc je unisize, takže se nemusíš bát, že se netrefíš s velikostí.

Pro cestovatelky 

Skladná cestovní jogamatka, kterou poskládáš do kufru jako tričko, nesmí chybět na tvých cestách za dobrodružstvím. Ať už se chystáš do hor nebo na pláž, je fajn se pořádně protáhnout nebo si udělat menší workout, abys nevypadla z formy. Šikovná taška na cestovní jogamatku CORAL se hodí také na uložení notebooku, čtečky apod. mezi záhyby jogamatky. Tvé cennosti budou jako v bavlnce, už zbývá jen vložit oblíbený jóga outfit. 

Pro milovanou polovičku

Nooo a taky něco pro něj, ale potají mu to můžeš samozřejmě krást 🤫, takže win win. Oversized mikča Zen as fuck hodí tvého milého do pohodlí i vánoční pohody. A nebo mu třeba pořídíš designovou nerezovou termo lahev CARE, která udrží čaj teplý až 12h. Super doplněk na kratší výlety zimní přírodou.

Cink cink cink, tady Dhaara dárečky. Slyš pilně a neomylně, že ke každé objednávce nad 2000,- obdržíš jako dárek balzám na rty od brněnské kosmetické značky Almy (Alma.cz), která používá výhradně přírodní složky, nebo si můžeš vybrat náramek z chirurgické oceli pozlacený nebo postříbřený s mantrou. Pozor pozor, od každého kousku je omezený počet, takže neváhej a objednávej zavčasu. 

Jo a nemusíš se obávat, když se s dárkem tak úplně netrefíš, protože výměny po Vánocích budou prodloužené do 14. ledna 2024 🙌. Pokud pořád váháš,  i v tomto případě pro Tebe máme řešení! Můžeš u nás zakoupit dárkový poukaz v hodnotě 500,- ,1000,- , 1500,- , 2000,- nebo 2500,- Kč. 

S láskou za tým Dhaara, 

Radka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz