Jarní úklid jógamatek

🌸 Jarní clean up jógamatek 

Jarní úklid pro tvou jógamatku

Jaro je tady a je čas na úklid! Jednou z pomůcek, kterou často přehlížíme, je naše spolehlivá podložka na jógu. Koneckonců, byla to tu pro nás při nekonečném počtu psů hlavou dolů, pozdravů slunci a šavásan. Je na čase, abychom jí věnovali lásku a pozornost, kterou si zaslouží!

Máme pro tebe několik tipů, jak své jógamatce dopřát důkladný jarní úklid.

Přichystej si vše, co budeš potřebovat

Než začneš, ujisti se, že máš po ruce všechny potřebné pomůcky. Budeš potřebovat čistý hadřík, trochu jemného mýdla a teplou vodu. Pokud chceš, můžeš také použít speciální čistič jógových podložek.

Začněte čištěním místa

Pokud tvoje jógamatka potřebuje jen rychlý touch up, můžeš vyčistit jen kritická místa vlhkým hadříkem s trochou mýdla. Ujisti se ale, že jsi mýdlo důkladně opláchla a jógamatku nechej rozloženou až do úplného uschnutí!

Hloubkové čištění

Pro důkladnější čištění jógamatky naplň vanu nebo velké umyvadlo teplou vodou s trochou mýdla. Ponoř jógamatku do vody a pomocí čistého hadříku jemně vydrhni obě strany. Poté opláchni podložku čistou vodou a rozvěs ji - ideálně na čerstvý vzduch, aby pořádně uschla. Pozor si dej ale na přímé slunce! Tam jógamatku nenechávej, aby nepřišla o svou barvu.

Nezapomeň na detaily

Při čištění jógamatky nezapomeň ani na její komponenty! Popruh i taška na jógamatku si také zaslouží vyčistit! Vykoupat je můžeš rovnou spolu s jógamatkou!

Tip od nás: Taška na jógamatku je skvělou pomůckou, jak udržet svou cestovní jógamatku čistou i při pobíhání po městě!

Dopřej jógamatce refresh

Aby ti jógamatka vydržela svěží a voňavá, můžeš do vody přidat několik kapek esenciálního oleje.

Existují také speciální spreje na jógovou podložku, které ji osvěží po každé praxi.

Čištěním své jógamatky nejen prodloužíš její životnost, ale také si vytvoříš hygieničtější povrch pro svou praxi - přece jen, je to tvé safe place. Takže vyhrnout rukávy a vzhůru na jarní úklid!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz